Fra Bornholms Radio har det lydt, at stedet er det smukkeste udstillingssted på øen. Det kan du jo selv se ved selvsyn, du er hjertelig velkommen!

Udtalelsen glæder naturligvis indehaveren, der selv udstiller sine stenobjekter såvel som stenhuggerier og skulpturer. Enkelte andre har i årene fundet vej til hallen, men det er primært Gitz’ billeder og Jeppes sten, der udstilles.

Udstillingsstedet er bygningsmæssigt en del af gårdkomplekset “Højene”, hvor Jeppe Gitz-Johansen bor og arbejder med sine sten og renoverer bygningerne.

Syd for bygningerne ligger hans sommerfugleeng, urtehave og skov. Mod nord byggede Jeppe i vinteren 2006 en labyrint til fri afbenyttelse for et interesseret publikum. Her er også parkeringsarealet flot indrammet af store blå steler. Bronzealderens labyrinter er inspirationskilden til labyrintbyggeriet; en stor svampeformet sandsten med over 100 skåltegn blev fundet ikke så langt derfra. Den kan du bese indenfor i udstillingen. Nogen hævder, at den forestiller bronzealderens moder Jord, Gudinden Nerthus.

Gården har refugieboliger for specielt interesserede og venner.